TASUTA sõiduõiguse kandmine Ühiskaardile

19. jaan. 2024

Tasuta sõidu õigusega sõitjad peavad oma Ühiskaardi isikustama. Seda saab teha veebikeskkonnas www.pilet.ee ja müügipunktides. Veebis on isikustamine tasuta ja müügipunktides maksab 1 euro.

Isikud, kellel on vanusepõhine tasuta sõiduõigus, peavad oma Ühiskaardi ainult isikustama ja vanusepõhine sõidusoodustus rakendub Ühiskaardil automaatselt ega vaja täiendavaid toiminguid.

Puudega, osalise töövõime ja puuduva töövõimega isikutel on võimalus kanda sõidusoodustus oma isikustatud Ühiskaardile, et bussijuhile oleks tasuta sõidu õigus koheselt ilma täiendavaid dokumente esitamata nähtav.

Puudega, osalise töövõime ja puuduva töövõimega isikud saavad sõidusoodustuse isikustatud Ühiskaardile kanda esitades Ida-Viru Ühistranspordikeskuse e-postile info@ivytk.ee:
* Vabas vormis avaldus tasuta sõiduõiguse lisamiseks Ühiskaardile
* Foto ID-kaardist ja oma puudekaardist ja/või töövõimekaardist (soovitaval kõik dokumendid ühel fotol)

Isikud, kellel puudub võimalus elektrooniliselt avaldus koos lisadega esitada, palume helistada E-R kell 9-16 telefonil 516 2479 või 503 0201 ja lepime kokku dokumentide esitamise viisi.

Puudega, osalise töövõime ja puuduva töövõimega isikute soodustusi (vanusegrupp 20-62) vormistame veebruari- ja märtsikuus teisipäeviti kell 9.00-12.00 Narva linna Sotsiaalabiametis asukohaga Malmi nr 5a kabinet 103. 

Puudega isiku saatja soodustust Ühiskaardile lisada ei saa. Puudega isiku saatja esitab bussijuhile saadetava isiku puudekaardi ja bussijuht väljastab 0-pileti.

Tasuta sõidu õigusega isikul peab bussis kaasas olema soodustuse õigust tõendav dokument.

 

Rohkem infot maakonnaliinide tasuliseks muutumisest:
https://www.ivytk.ee/eelinfo-seoses-maakonnaliinide-tasuliseks-muutumisega/

Foto: Andrei Einasmaa
TASUTA sõiduõiguse kandmine Ühiskaardile was last modified: veebruar 27th, 2024 by Uudise Lisaja